Velux tetőtéri ablakok

A VELUX tetőtéri ablakok kiváló minősége, a legismertebb márka és szolgáltatásai nyújtotta biztonság bárki számára megfizethető. Velünk hosszú távon is jól jár, hiszen a minőségbe fektetni megtérül. Ez a befektetés már bruttó 6 Forint/nap* összegtől elérhető Önnek.
A VELUX tetőtéri ablakok és az általuk biztosított természetes fény fokozott jelenléte az ingatlan értékét növelik, az Ön közérzetét javítják.

*A VELUX tetőtéri ablakok esetén 25 élettartammal, GZL CK02 1051 típus esetén.

A VELUX tetőtéri ablakon át beérkező napfény lehetővé teszi, hogy Ön kevesebbet használja a fűtési energiát télen és a mesterséges megvilágítást egész éven át.

Ha tetőterébe VELUX tetőtéri ablakokon keresztül érkezik a fény, akkor a világításra fordított áramszámla 15-30%-kal is csökkenhet. A régebbi (5-6 éves) tetőtéri ablakokhoz képest az új VELUX tetőablakok nagyobb ablakfelülettel rendelkeznek és egyedi, ThermotechnologyTM hőszigetelési rendszerükkel nem csupán a fűtési, hanem az áramszámlában is megtakarítást jelenthetnek Önnek.

Gondoljon a jövőre és a természet kínálta lehetőségre! A napfény örök befektetés.

Attól függően, hogy melyik kilincspozíció biztosítja Önnek a kényelmes napi használatot, választhat alsó vagy felső kilincses tetőtéri ablakot. A VELUX tetőtéri ablakok minden modellje az ablakszárnyba épített szellőzőnyílással vagy résszellőzővelrendelkezik. Előnye, hogy az ablak zárt állapota mellett is friss levegőt enged a beltérbe és egészséges mikroklímát biztosít.
A VELUX tetőtéri ablak szárnya 180°-ban körbeforgatható és reteszelhető, így a külső üvegfelület könnyen és biztonságosan megtisztítható.
A kézzel működtethető VELUX Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablakot könnyen távirányításúvá alakíthatja, úgy fog működni, mint a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak. Mindezen kényelmi előnyök mellett tetőtéri ablakunkat árnyékolókra előkészítve gyártjuk, így széles választékunkból bármely VELUX árnyékoló könnyen felszerelhető rá. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Megoldást nyújtanak fényzárásra, igény szerinti fényszabályozásra, védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal.

A VELUX GZL típus alapablak alapáron, mégis sokkal kedvezőbb hőszigetelési értékű üvegezéssel rendelkezik, mint egy régi tetőtéri ablak, így akár 2-szer jobb hőszigetelési értékű* nyílászáróra tehet szert.
A szabadalmazott ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer a záloga annak, hogy otthona télen meleg legyen és a huzat házon kívül maradjon. A fa tetőablak gyártásakor extra EPS hőszigetelő anyagot helyezünk el a tok és a szárny csatlakozásainál, a karbantartásmentes ablakok esetén pedig az ablak fa magja kap speciális hőkezelést a jobb hőszigetelő képességért.
A kiváló hőszigetelési tulajdonságaik és a napenergia passzív hasznosítása révén a tetőtéri ablakok csökkentik a fűtésszámlát.
*Egy régi tetőablak (1986-2003 között forgalmazott) hőátbocsátási tényezője: Uw= 2,8 W/m2K az új Standard ablakok hőátbocsátási tényezője: Uw = 1,3 W/m2K 1,3 / 2,8 = 46% – azaz 54%-kal csökken a hőveszteség.

A VELUX világszerte piacvezető márka a tetőtéri ablakok gyártásában. A minőségre és az egyre jobb teljesítményre való törekvés a vállalati értékek egyik alapköve. Minden részlettel törődünk. A többek közt Magyarországon is gyártott tetőtéri ablakok felhasznált faanyaga 98%-ban fenntartható minősítéssel rendelkező erdőkből származik és a termelés során keletkező hulladékok 97%-át újrahasznosítjuk.

Ügyfeleink kezét nem engedjük el a vásárlást követően! 30 éve állunk vásárlóink rendelkezésére Magyarországon. Országos szervizszolgálatunkra a garanciaidőn túl is számíthat, tetőtéri ablakainkhoz és árnyékolóinkhoz 25 év alkatrész ellátást is biztosítunk.

Válasszon VELUX tetőtéri ablakot és döntésében hosszú távon biztos lehet. A minőség: nyugalom.

Standard fa vagy műanyag bevonatos tetőtéri ablak felső kilinccsel

Az eredeti felső kilincses nyitásmódú tetőtéri ablak friss levegőt biztosító beépített szellőzőnyílással rendelkezik. Páratlan és innovatív ez a 2 az 1-ben megoldás: az ablakszárny tetején található kilincs meghúzásakor első kattanásig csak a szellőzőnyílás nyílik ki, a nyitókart tovább húzva nyílik maga az ablak.
A kézre álló felső kilincses tetőtéri ablak remek választás a legtöbb ablakbeépítési magasság esetén, hiszen a kilincspozíció lehetővé teszi a tetőtéri ablak alatti tér tetszés szerinti bútorozását.

A GLU típusú műanyag bevonatos tetőtéri ablakunk felülete 100%-ban karbantartásmentes. Tökéletes választás magas páratermelésű helyiségekbe (pl. fürdőszobákba és konyhákba) vagy ha gondozásmentes ablaka kényelmét szeretné élvezni otthonában.

Újdonság: 2018-tól kezdődően minden tetőtéri ablakunk, beleértve a Standard kínálatot is, ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és huzat elleni extra gumitömítéssel van ellátva. Ez a párosítás egyedi hőszigetelő rendszert alkot,  energiahatékony védelmet nyújtva a hideggel és a huzattal szemben.

Javasolt beépítési magasság: 80-130 cm (padló síkjától az ablak aljáig mért távolság)

Tetőablak előnyei

 • Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel a kevesebb fűtésszámláért, Uw= 1,3 W/m2K
 • Huzat elleni extra gumitömítés
 • Időjárásálló egész éven át
 • Friss levegő zárt ablak esetén is
 • Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
 • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva
 • A felső kilincses változat utólag távvezérlésűvé alakítható vagy kiegészítő alsó kilinccsel is nyitható

Standard fa vagy műanyag bevonatos tetőtéri ablak alsó kilinccsel

Az ablakszárny alján található elegáns kilinccsel nyitható. Ezt a tetőtéri ablakot ajánljuk, ha az ablakot az ideálisnál magasabbra kell beépíteni, pl. magas térdfal esetén.
A szárny felső részébe épített kétfokozatú résszellőzővel otthona akkor is lélegzethez jut, ha az ablak zárva van. Egy vagy kétszeri kattintással szabályozhatja, mennyi levegő jusson a lakásba. Élvezze a tiszta, friss levegőt bármely napszakban.

Újdonság: 2018-tól kezdődően minden tetőtéri ablakunk, beleértve a Standard kínálatot is, ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel és extra gumitömítéssel van ellátva. Ez a párosítás egyedi hőszigetelő rendszert alkot,  energiahatékony védelmet nyújtva a hideggel és a huzattal szemben.

A GLU 0051B műanyag borítású tetőtéri ablakunk felülete 100%-ban karbantartásmentes. A felületfolytonos poliuretán bevonatnak köszönhetően könnyebb tisztán tartani, mint a sarokillesztéses ablakokat. Egyaránt ajánljuk magas páratermelésű helyiségekbe és ha gondozásmentes tetőtéri ablakra vágyik.

Javasolt beépítési magasság: 130-150 cm (padló síkjától az ablak aljáig mért távolság)

Tetőablak előnyei

 • Optimalizált 2-rétegű üvegezéssel a kevesebb fűtésszámláért, Uw= 1,3 W/m2K
 • Huzat elleni extra gumitömítés
 • Időjárásálló egész éven át
 • Friss levegő zárt ablak esetén is
 • Kényelmes és egyszerű tisztíthatóság
 • Könnyen felpattintható VELUX árnyékolókhoz kialakítva